اگر احساس میکنید که پاوربانک شما مثل همیشه نیست و کمی متورم شده است، احتیاط کنید. با این که پاوربانکها به ندرت باد میکنند؛ اما بههرحال ممکن است به دلایل مختلف دچار این مشکل شوند. اگر برای شما هم سوال است که علت باد کردن پاور بانک چیست؟ آیا استفاده از این باتری باد کرده خطر دارد؟ در این مواقع باید چه کار کرد؟ اصلا روشی برای جلوگیری از بادکردن باتری پاوربانکها وجود دارد؟ و غیره در ادامه همراه ما باشید. ما در این مطلب به تمام این سوالات پاسخ خواهیم داد.
چرا پاور بانک باد کرده؟ دلیل اصلی
علت باد كردن پاوربانك معمولا چیست؟
تا اینجا دانستیم که انبساط گاز در باتری پاوربانک علت اصلی بادکردن آن است؛ اما چه عواملی باعث بروز این مشکل میشوند؟ دلایل زیادی وجود دارند که مهمترین آنها عبارتند از:
- شارژ بیشازحد پاوربانک
- عبور جریان بیشازحد
- پایینبودن کیفیت ساخت
- استفادهنکردن از پاوربانک برای مدت زمان طولانی
- قراردادن پاوربانک در معرض نور خورشید یا دمای بالا
- و…
ایا باتری باد کرده پاور بانک خطرناک است؟ شرایط استفاده از پاور بانک متورم
اگر احساس میکنید که پاوربانک شما دچار این مشکل شده است، باید مراقب باشید. علت باد کردن پاور بانک شما هرچه باشد، نباید از آن استفاده کنید. پاوربانکهای باد کرده مثل پاوربانکهای تقلبی ناپایدار هستند. استفاده از آنها میتواند باعث اتصال کوتاه در دستگاه شده و به گوشی شما آسیب وارد کند.
قراردادن پاوربانک در معرض دمای شدید؛ علت باد کردن پاوربانک
دیگر همه میدانید که نه تنها پاوربانک که هر دستگاه دیجیتالی مثل گوشی موبایل، اسپیکر بلوتوثی و غیره را نباید در معرض نور خورشید قرار داد. بهعلاوه، حتما مراقب هستید که پاوربانک و دیگر دستگاهها را در خودروهای پارک شده، در کنار شومینه، بخاری، اجاق گاز و غیره جا نگذارید. البته فراموش نکنید که دمای بسیار پایین و رطوبت هم میتواند به شارژر همراه شما آسیب وارد کند.
در واقع، حداقل و حداکثر دمای مجاز برای نگهداری پاوربانکها بین 0 تا 45 درجه سانتیگراد است. با این وجود بهتر است پاوربانک خود را در دمای بین 20 تا 25 درجه نگه دارید. باید بدانید که استفاده از گوشی در حالی که با پاوربانک شارژ میشود، میتواند دمای بیشازحدی را تولید کند. این گرما هم برای پاوربانک و هم باتری گوشی ضرر دارد.